Pallimurul võidutses Pühajärve põhikool

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esireas maakonna meistrid Pühajärve koolist. Tagumises reas vasakul Valga põhikooli poisid ning paremal Valga vene gümnaasiumi poisid.
Esireas maakonna meistrid Pühajärve koolist. Tagumises reas vasakul Valga põhikooli poisid ning paremal Valga vene gümnaasiumi poisid. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Reedel käisid Valgas Kungla tänava väljakul tulised jalgpallilahingud. Omavahel võtsid mõõtu maakonna kuue kooli õpilased, et selgitada välja Valgamaa koolinoorte meister jalgpallis.

Platsile jooksid 1.–5. klasside lapsed Tõrva, Hummuli, Pühajärve, Lüllemäe ja Valga koolidest. Koolid jagati kahte alagruppi, kus kõik mängisid kõigiga läbi. Esimeses poolfinaalis kohtusid Pühajärve põhikool ja Valga vene gümnaasium. Siin panid Pühajärve kooli õpilased oma paremuse maksma ning kinnitasid pääsu finaali.

Teise finaalikoha selgitasid omavahel välja Valga põhikool ja Tõrva gümnaasium. Võitjatena väljusid sellest duellist Valga poisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles