Villis jalad ja jooksupolka

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiskodukaitse Valga ringkonna esindus koosseisus Merilyn Kahr (vasakult), Kristina Svirskaja, Sigrit Säinas ning Geiri Sperling saavutas teise koha.
Naiskodukaitse Valga ringkonna esindus koosseisus Merilyn Kahr (vasakult), Kristina Svirskaja, Sigrit Säinas ning Geiri Sperling saavutas teise koha. Foto: Erakogu

Reedest pühapäevani oli Saaremaal Pöide ja Laimjala piirkonnas märgata suuremat sorti liikumist ning rohkesti välivormis naisi. Aset leidis järjekordne Naiskodukaitse koormusmatk.

Jõukatsumisele tuli 17 võistkonda. Neljaliikmelised naiskonnad pidid kaasavõetud varustuse ja relvadega läbima linnulennult mõõtes 40kilomeetrise raja. Et võistlus ei kujuneks niisama matkaks, tuli võistkondadel läbida kontrollpunkte erinevate ülesannetega. Lisaks kimbutasid neid rajal vastutegevuse üksused.

Koormusmatkast võttis osa ka Naiskodukaitse Valga ringkonna esindus koosseisus Sigrit Säinas, Kristina Svirskaja, Geiri Sperling ning Merilyn Kahr.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles