Martin Helme: me ei hakka neegriga ühes toas olles sinist suitsu välja ajama

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna aseesimehe Martin Helme sõnul saab erakonna poolt hääletada kahes kolmandikus uue haldusreformi järgsetest omavalitsusest.
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna aseesimehe Martin Helme sõnul saab erakonna poolt hääletada kahes kolmandikus uue haldusreformi järgsetest omavalitsusest. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees / Scanpix

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) on Rahvaliidu järeltulija, kuid tollest parteist on väga vähe järele jäänud. Rahvaliidu skandaalid ja kohtuasjadest määritud kuvand pole uuele erakonnale üle kandunud.

Europarlamendi kandidaat Martin Helme, enam ei tule vist kellelegi meelde, et EKRE oli kunagi Reiljanite partei. Ikka mõeldakse, et Helmete oma. Koos Rahvaliidu nimega on paraku kaotsi läinud ka erakonna populaarsus. Miks EKRE selliseks nišiparteiks on muutunud?

Tegime teadlikult vahe vahele ning erakond on läbinud põhjaliku ja siira puhastuse. Seltskond, kes Rahvaliitu juhib, on täielikult vahetunud ja vahetunud on ka programm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles