Otepää valla aasta ema on õnnelik ja eluga rahul

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Akordioniõpetajana täitub Merike Roobil järgmisel aastal muusikakoolis töötamise 40. aasta. Õpetajaamet on talle meelepärane ning oma tööd teeb ta südamega ja kohusetundlikult.
Akordioniõpetajana täitub Merike Roobil järgmisel aastal muusikakoolis töötamise 40. aasta. Õpetajaamet on talle meelepärane ning oma tööd teeb ta südamega ja kohusetundlikult. Foto: Eveliis Eek / Valgamaalane

Kolme lapse ema Merike Roop väärtustab abielu ja perekonda. Otepää muusikakooli raudvarana tunneb ta rõõmu õpilaste edusammudest ja saavutustest. Otepää patrioodina aga kiidab linna ilu, turvalist ja kaunist elukeskkonda, kus hea elada ja lapsi kasvatada.

Muusikakooli direktori kabinetis võttis mind vastu esmapilgul ametlik ja tõsise ilmega, kuid samas ometi  sümpaatne naine, kes jutuajamise käigus muutus üha avatumaks ja sõbralikumaks. Peagi selgus ka naise esialgse tõsiduse põhjus.

«Ma ei armasta üldse tähelepanu ja seetõttu olen pigem õnnetu selle aasta ema tiitli üle: tajun, et sellega kaasneb suur tähelepanu. Iga teine, kas või meie kooliski, on seda tiitlit väärt ja ma ei tunneta üldse, et oleksin millegi erilisega hakkama saanud,» sõnas ta mõtlikult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles