Valgamaa loodusesõbrad tutvuvad Tartumaaga

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matkarada
Matkarada Foto: Priit Pullerits

Keskkonnaameti korraldatud matkad toimuvad 24.–25. mail üle Eesti ning viivad tutvuma Eesti kaitsealadega. Matkad on kõikidele huvilistele tasuta ning neid juhendavad keskkonnaameti spetsialistid ning kogenud loodusetundjad.

«Tänavu on looduskaitsekuu pühendatud mere ja ranniku kaitsele. Matkadel peame koos piknikku, selleks palume kõigil osalejatel kaasa võtta oma leivakott ning jook. Riietuda palume vastavalt ilmastikule. Matkad on tasuta, vajalik on eelregistreerimine matkade kontaktisikute kaudu, kuni kohti jätkub,» ütles keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik.

Valgamaa loodusesõbrad saavad 25. mail minna matkama Elva-Vitipalu maastikukaitsealale. Juhendajate saatel aset leidev matk kestab umbes kolm tundi. Selle käigus on kavas tutvuda lähemalt ka Vapramäe loodusmajaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles