Päevatoimetaja:
Tomi Saluveer

Ettevõte on aastakümneid edukas olnud

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Nii kodukaupade poe müüjad Erle Retsnik (vasakult) ja Janno Liivamägi kui juhataja Lii Vaher on klientidelt pälvinud rohkesti kiidusõnu.
Nii kodukaupade poe müüjad Erle Retsnik (vasakult) ja Janno Liivamägi kui juhataja Lii Vaher on klientidelt pälvinud rohkesti kiidusõnu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sangaste alevikus asuv OÜ Silva-Agro on tegutsenud juba paarkümmend aastat. Keskus, millesse kuuluvad tööstus- ja toidukaupade pood, restoran ning külalistemaja, on rahva seas tuntud. Firma elujõulisus on tõestus, et ka maakohas on võimalik edukalt ettevõtlusega tegeleda.

Kui fotograafiga eelmise nädala neljapäeval Sangaste alevikku jõudsime, oli kaupluste ees parklas hulk autosid. Ehkki oli tööpäev ja kell alles 11, oli inimesi nii toidu- kui tööstuskaupade kaupluses.

Parajasti astus kodukaupade poest välja Võrumaa mees Andrus Tamme, kes ütles, et on siin sage külaline. «Siin on nii rikkalik valik, et olen saanud kõik vajamineva kätte, ei peagi kusagil linnakauplustes kolama. Ostan siit pidevalt looma- ja kanasööta, kasvuturvast ja ehitusmaterjale. Abikaasa jäi just seemneid valima,» sõnas mees. Külastamata ei jätvat nad kunagi ka toidukauplust. «Söömas käime ka ära.»

Märksõnad

Tagasi üles