Homme saabub suurõppusele prints Harry

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homsest laupäevani viibib Eestis visiidil Tema Kuninglik Kõrgus prints Harry, kes ülehomme külastab kaitseväe suurõppust Kevadtorm.

Suurbritannia prints soovib visiidiga tänada Eesti rahvast ja kaitseväge koostöö eest Afganistanis. Reedel asetab prints avaliku tseremoonia käigus pärja Vabadussõja võidusamba jalamile. Pärast tseremooniat osaleb ta Riigikogus vastuvõtul, kus kohtub valitsuse ja Riigikogu liikmetega ning haavata saanud Eesti sõduritega, kellest mitu on viibinud ravil koos Briti sõduritega Suurbritannia Headley Courti kliinikus.

Kaitseväe peastaabi teavitusosakonna pressijaoskonna ülem kaptenmajor Ingrid Mühling andis teada, et visiidi teisel päeval saab kõrge külaline Põlvamaal põhjaliku ülevaate Kevadtormi õppusest ning kohtub Scoutspataljoni, Ühendkuningriigi ja Ameerika Ühendriikide kaitseväelastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles