Rahvusvahelise peoni on jäänud 14 päeva

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba paari nädala pärast toimuva Liivimaa laulupeo kunstilise juhi Sirje Pässa sõnul kulgevad peo ettevalmistused plaanipäraselt ja tõrgeteta. Korraldusmeeskond tegeleb peo organisatoorse poolega. Eesti poolelt on peole tulemas ligi tuhatkond lauljat ja pillimeest.
Juba paari nädala pärast toimuva Liivimaa laulupeo kunstilise juhi Sirje Pässa sõnul kulgevad peo ettevalmistused plaanipäraselt ja tõrgeteta. Korraldusmeeskond tegeleb peo organisatoorse poolega. Eesti poolelt on peole tulemas ligi tuhatkond lauljat ja pillimeest. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Kaksiklinna Valga-Valka juubeliaasta avalöögi annab 31. mail Liivimaa laulupidu, kuhu on oodata ligi 2000 lauljat ja pillimeest.

Pidu leiab aset Valka laululaval ja on pühendatud koorilaulukultuuri alusepanija Jānis Cimze 200. sünniaastapäevale. Osalevad koorid nii Eestist kui Lätist.

Eesti poolelt on peo kunstiline juht Sirje Päss. Tema sõnul osaleb kontserdil 34 koori Eestist, nende hulgas kuus mudilas-, neli poiste-, viis laste-, kolm nais- ja 16 segakoori. 28 koori on Valgamaalt, lisaks veel lauljad Tartust, Tallinnast, Elvast ja Tarvastust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles