Hääletamine algas rahulikus tempos

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga kultuurikeskuse valimisjaoskonnas olid ametis Meelis Saavel (vasakult), Kaja Tättar, Katrin Kubja ja Merike Müller. Oma häält valitud kandidaati poolt tulid valimisjaoskonda andma valgalased Luule ja Saimi.
Valga kultuurikeskuse valimisjaoskonnas olid ametis Meelis Saavel (vasakult), Kaja Tättar, Katrin Kubja ja Merike Müller. Oma häält valitud kandidaati poolt tulid valimisjaoskonda andma valgalased Luule ja Saimi. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Neljapäevast on võimalik anda oma hääl europarlamenti pürgijatele. Kui esimesel päeval oli Valga valimisjaoskonnas vaikne, siis eile oli saginat rohkem.

Valga kultuurikeskuse valimisjaoskonnas, mis praegu ainuke hääletamiskoht maakonnas, käis esimesel päeval valimas 15 inimest. «Tegime aga ka väljasõidu Õru vallavalitsusse. Kuna käimas on Kevadtorm, hääletas seal 109 sõdurpoissi,» rääkis valimisjaoskonna esimees Annely Adrat.

«Täna (reedel – S. L.) käis kohe avamisel ehk kell kaksteist paar inimest ja selle kolmekümne viie minuti jooksul, mil oleme avatud olnud, on käinud hääletamas kümme,» lisas Adrat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles