Võistlus kolib edaspidi ilmselt linnatänavatele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste 10 000 meetri käimises oli parim Ato Ibanez Rootsist, teiseks jäi lätlane Arnis Rumbenieks ja kolmandale kohale tuli leedukas Arturas Mastianica.
Meeste 10 000 meetri käimises oli parim Ato Ibanez Rootsist, teiseks jäi lätlane Arnis Rumbenieks ja kolmandale kohale tuli leedukas Arturas Mastianica. Foto: Marge Väikenurm / Valgamaalane

Järgmisel aastal võivad 20. Bruno Junki mälestusvõistlused jõuda Valga linnatänavatele, mis tooks ehk kohale ka rohkem pealtvaatajaid.

«Pealtvaatajaid oleks kindlasti palju, staadionile paraku rahvast ei tule,» nentis võistluse korraldaja Toomas Rosenberg.

Linnapea Kalev Härk rääkis, et tegelikult saanuks käimisvõistluse ka sel aastal keset linna tuua. «Ilmselt ei olnud korraldajad selleks veel valmis,» lausus ta, lisades, et spordiüritused liiguvadki staadionitelt linna. Kui järgmisel aastal võistlus staadionilt mujale viia, tuleks selleks leida laugemaid kohti, näiteks sobiks Kuperjanovi tänav või Raja ja Kesk tänava ümbrus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles