Stuudio toob lavale kollase liblika suve

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joy täiskasvanute lauluansambel Samsaara on end tuntuks laulnud ka väljaspool maakonda. Möödunud laupäeval olid nad kutsutud esinema Sillamäele kohaliku tantsuansambli Suveniir 65. sünnipäeva kontserdile.
Stuudio Joy täiskasvanute lauluansambel Samsaara on end tuntuks laulnud ka väljaspool maakonda. Möödunud laupäeval olid nad kutsutud esinema Sillamäele kohaliku tantsuansambli Suveniir 65. sünnipäeva kontserdile. Foto: Erakogu

Laulu- ja tantsustuudio Joy toob pühapäeva õhtul Valga kultuurikeskuses publiku ette kõik stuudios tegutsevad kollektiivid. Lavale astub paljurahvuseline seltskond umbes 120 tantsija ja lauljaga.

Aruandekontsert kannab nime «Kollase liblika suvi» ning on stuudio juhi Marina Jerjomina sõnul kantud suveootusest. «Kui jaanuaris toetusraha taotlesime, oli igatsus suve järele nii suur, et silme ette tuli päikseline suveilm, kus lendlemas kollased liblikad. Sealt ka esmase emotsiooni ajel kontserdi pealkiri.»

Kahetunnisel kontserdil astuvad üles kõik stuudio töös sel hooajal osalenud, keda kokku üle saja. «Arv on küll aukartustäratav, kuid varem on meil esinenud isegi veerand tuhat osalejat. Esinejad on vanuses kolm kuni 60 aastat ning lavale astub paljurahvuseline seltskond. Esindatud on eestlased, lätlased, venelased, ukrainlased ja armeenlased,» täpsustas stuudio juht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles