Viis roolijoodikut on tänavu korduvalt vahele jäänud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei viib pidevalt läbi kontrollaktsioone, mille käigus kontrollib ka roolikeerajate kainust.
Politsei viib pidevalt läbi kontrollaktsioone, mille käigus kontrollib ka roolikeerajate kainust. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Joobes tabatud sõidukijuhtide arv liikluses on endiselt suur. Arvestades politseipatrullide vähesust, tekib paraku ka küsimus: palju neid veel tabamata jääb?

Politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Ragne Keiski sõnul on Valgamaal sellel aastal tabatud 56 roolijoodikut. Neist viis on selle nelja kuuga jõudnud politseinikele vahele jääda lausa kahel korral. Kuus joobes juhti on sattunud ka liiklusõnnetusse – neli autoroolis ning kaks mopeedijuhina. Neljas õnnetuses, kus üks osapool oli purjus, sai vigastada kokku kuus inimest.

«Politsei suhtub joobes juhtidesse jätkuvalt resoluutselt ning viib läbi kontrollaktsioone, et neid võimalikult palju liiklusest kõrvaldada. Näiteks ainuüksi möödunud ööpäeva jooksul (19. mail – toim) kontrollis politsei Lõuna-Eestis 508 sõidukijuhi kainust ning tuvastas nende hulgast neli joobes juhti, neist üks kriminaalses joobes,» sõnas Keisk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles