Ivo Suur sõitis end taas esikümnesse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Suur
Ivo Suur Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Filter maanteekarikasarja 2. etapi, Elva 29. rattapäeva 100 kilomeetri pikkuse põhidistantsi võitis Läti profimeeskonna Rietumu-Delfin esindaja Andris Smirnovs. 24aastane Smirnovs läbis võistlusmaa ajaga 2:10.13, mis teeb keskmiseks kiiruseks 46,077 km/h. See pole Smirnovsile esimene kord Filter maanteekarikasarjas triumfeerida – kaks aastat tagasi oli ta kiireim Filter Võru Rattarallil.

Sekundiga kaotasid Smirnovsile Vahur Valvas (Rein Taaramäe Rattaklubi) ja Filter maanteekarikasarja avaetapi võitnud Kristjan Oolo (Peloton Scott). Parimaks naiseks tõusis Kärolin Varblane, kes sai kokkuvõttes 165. koha. Talle järgnesid Krista Karing ja Mae Lang.

Valgamaalt Soorust pärit Ivo Suur, kes esindas Opel ProTeami, lõpetas kümnendana, kaotades võitjale minimaalselt. Sarja tänavusel avaetapil, Kuusalu 21. rattarallil, oli ta kaheksas. Kahe etapi kokkuvõttes on Suur 992 punktiga samuti kaheksas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles