Paviljonid jäävad ootama paremaid aegu

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesk tänaval asuva paviljoni katkine klaas ootab paremaid aegu. Isegi kui see eemaldatakse, on vähetõenäoline, et sinna asemele kohe uus klaas tuleb.
Kesk tänaval asuva paviljoni katkine klaas ootab paremaid aegu. Isegi kui see eemaldatakse, on vähetõenäoline, et sinna asemele kohe uus klaas tuleb. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalasega võttis ühendust naine, kes avaldas pahameelt korralageduse üle Valga  bussiootepaviljonides.

«Mõni ütleb mulle, et miks sellistele asjadele tähelepanu pööran – vaadaku mujale. Aga kuidas saan mööda minna – see on ju hullumaja.» rääkis Leelo (nimi muudetud – toim).

Pead paneb teda vangutama muu hulgas lohakus ootekodade värvimisel. «Walko lasteaia juures paviljoni värviti, ent värv on maha voolanud ja tee rikkunud. Kas on raske papp või midagi muud alla panna, et ei jääks maha koledaid laike? Järelkontroll puudub. Kui see oleks, sellist sigadust ei tehtaks,» ütles proua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles