Naised rajasid oma endistes tööruumides uued ettevõtted

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ele Lepp on ellu viinud kauaaegse unistuse saada kosmeetikuks. Toetuse abil on ta ilusalongi hankinud vajaliku sisustuse ja töövahendid, mille seas ka mahukas meigikohver.
Ele Lepp on ellu viinud kauaaegse unistuse saada kosmeetikuks. Toetuse abil on ta ilusalongi hankinud vajaliku sisustuse ja töövahendid, mille seas ka mahukas meigikohver. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepäälased Marika Vasemägi ja Ele Lepp tegid teoks ammuse unistuse – alustasid ettevõtlusega. Nüüd pakuvad nad kolmandat nädalat õmblus- ja iluraviteenust.

Naised töötasid nüüdseks tegevuse lõpetanud projekteerimisfirmas, kus Vasemägi oli üksuse juhataja ja raamatupidaja ning Ele Lepp jooniste digiteerija. Töötuks jäänutena otsustasid nad ettevõtluses kätt proovida.

«Olin töötanud projekteerimisfirmas 17 aastat ja kuigi töökoht oli hea, oli töö väga tehniline ja mitte eriti südamelähedane. Kuna ebakindlus oli valitsenud pikemat aega, tiksus kuklas kogu aeg mõte, et kui midagi peaks juhtuma, hakkan tegelema õmblemisega,» rääkis Vasemägi, kes nii endale kui perele läbi elu riideid selga õmmelnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles