Valga liinile lisandub kolmas väljumine

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rong Valga raudteejaamas. Pilt on illustratiivne.
Rong Valga raudteejaamas. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Rongifirma Elron reisirongid lähevad pühapäevast üle uuele sõiduplaanile, millega täieneb väljumiste arv mitmel suurema reisijate arvuga liinil.

«Uus sõiduplaan toob meie klientidele senisest olulisest rohkem liikumisvõimalusi,» ütles Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip ettevõtte pressiesindaja teatel. «Näiteks lisandub Tartu liinile kaks uut väljumist, Valga liinile lisandub kolmas, keskpäevane väljumine, Türi liinile tuleb uus tipptunni väljumine, Rakvere liinile tuleb samuti täiendav väljumine.»

Uue sõiduplaaniga tuli ka mitu uut ümberistumisvõimalust. «Edaspidi on kõik Valga rongid seotud Tallinna–Tartu ekspressrongidega, samuti pääseb Tallinna suunale kõigilt Koidula liinilt saabuvatelt rongidelt,» täpsustas Ossip. «Olulisteks ümberistumisjaamadeks oleme kujundanud Balti jaama, Lelle, Aegviidu, Tapa, Tartu ja Valga jaamad.»

Ossipi sõnul on Elroni eesmärk välja kujundada Eestile sobivaim reisirongiliikluskorraldus, mis piisavalt paindlik, et seda olude muutudes kohendada nii sõiduaeade nihutamise, rongide lisamise kui rongide pikendamise kaudu.

«Jälgime pidevalt kõiki väljumisi, olles valmis vajadusel kasutama pikemaid ronge või tihendama sõiduplaani,» lubas Ossip. «Uut sõiduplaani koostades jälgisime hoolega reisijate liikumisi, mistõttu usun, et oleme kokku saanud sõiduplaani, mis sobib võimalikult paljudele.»

Uue sõiduplaaniga saab tutvuda Elroni kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles