Kooli ootab ees digipööre

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga vene gümnaasiumi valimine digipöörde projekti finalistide hulka on põhjustanud elevust nii õpilaste kui õpetajate hulgas. Ootusärevuses on Edgar Kerk (vasakult) ja Martin Püsijainen, õpetajad Eva Tšepurko ja Marvin Mägi ning koolitüdrukud Angelina Sareceva ja Sofia Nikitina.
Valga vene gümnaasiumi valimine digipöörde projekti finalistide hulka on põhjustanud elevust nii õpilaste kui õpetajate hulgas. Ootusärevuses on Edgar Kerk (vasakult) ja Martin Püsijainen, õpetajad Eva Tšepurko ja Marvin Mägi ning koolitüdrukud Angelina Sareceva ja Sofia Nikitina. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmisel nädalal sai Valga vene gümnaasium rõõmustava uudise: kool valiti üheks kaheksast, kes osalevad Eesti koolide uuendusprogrammis.

Gümnaasiumi infojuhi ja haridustehnoloogi, digipöörde meeskonna liikme Eva Tšepurko sõnul oli see kooliperele nii meeldiv üllatus kui suur au. «Kui käisin programmi avaüritusel, otsustasin kohe kaasa lüüa, sest olin tükil ajal taolist võimalust otsinud.»

Parimate sekka jõudmisel on tema hinnangul suur roll selles, et gümnaasiumis on digipöördega juba alustatud ning kaks viimast aastat aktiivselt tegeletud. «SA Vaata Maailma toel sai kool seitse tahvel­arvutit ja neli nutitelefoni, õpilastel on lubatud kasutada koolis oma digitehnikat. Kaks aastat järjest on tegutsenud ka nutilaboriring,» lisas projektijuht. Meeskond on läbinud tahvelarvutikoolituse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles