Loitsu korraldajad lubavad jätkata üllatamist

Dagny Viks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publik sai kuulata nii Tõrva lauluneidude muusikalist etteastet kui nautida Reigo Ahvena trummipõristamist.
Publik sai kuulata nii Tõrva lauluneidude muusikalist etteastet kui nautida Reigo Ahvena trummipõristamist. Foto: Dagny Viks

Laupäeval kogunes mitmekümnepealine publik Tõrva kinomajja, et üheskoos avada Tõrva Loitsu hooaeg, meenutada mulluseid parimaid palasid ning heita korraldajate abiga pilk tänavusele Eesti ühele suurejoonelisemale vee-, tule- ja muusikaüritusele.

Tallinnast olid kohale saabunud Loitsu pealavastaja Mart Koldits ning õhtu alguses pealtvaatajaid meeleoluka ja trummipartiiga üllatanud Reigo Ahven ja Indrek Leht.

Mehed rääkisid lähemalt festivali suurest haardest ja olulisusest sellises väikeses kohas nagu Tõrva. Reigo Ahvena sõnade peale, et kuigi sellel aastal tuleb Loits alles seitsmendat korda, on eesmärk jõuda kunagi ka saja seitsmenda Loitsuni, hõiskas ja plaksutas kogu saalis olev rahvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles