Pühendunud elutöö tõi lastearst Aasa Põdrale aukodaniku tiitli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linna aukodanik, arst Aasa Põder on oma ameti tõeline patrioot. Ta ei ole kunagi oma elukutsevalikut kahetsenud ning on kogu südamest pühendunud arstitööle, mida teinud juba 49 aastat.
Linna aukodanik, arst Aasa Põder on oma ameti tõeline patrioot. Ta ei ole kunagi oma elukutsevalikut kahetsenud ning on kogu südamest pühendunud arstitööle, mida teinud juba 49 aastat. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valga linna aukodaniku tiitliga pärjas linnavolikogu tänavu kauaaegse ja oma tööle pühendunud doktori Aasa Põdra. Järgmise aasta suvel täitub teenekal arstil pool sajandit töötamisest Valga haiglas.

Aasa Põdraga kohtusin teisipäeva õhtupoolikul haiglas, kus tal oli äsja lõppenud rehabilitatsioonikomisjoni koosolek. Vaatamata pikale töisele päevale, oli arst energiline ja rõõmsameelne, näitamata välja ühtegi väsimusemärki.

«Praegu on mul nii kiire periood. Eile olin terve päeva lastelaagris, täna see komisjon, homme hommikul kell kaheksa alustame noormeeste kaitseväekomisjoniga, mis kestab õhtuni välja. Reedel sõidan Pärnusse tervisearenduse konverentsile,» loetles Põder.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles