Keeni õpilane aitab iga päev ratastoolis koolikaaslast

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keeni põhikooli 8. klassi lõpetanud Joosep Hinn peab oma tunnustuse pälvinud tegu tavapäraseks ja iseenesest mõistetavaks. Just sellest trepist ta iga päev väikest koolivenda Daanieli üles-alla süles tassibki.
Keeni põhikooli 8. klassi lõpetanud Joosep Hinn peab oma tunnustuse pälvinud tegu tavapäraseks ja iseenesest mõistetavaks. Just sellest trepist ta iga päev väikest koolivenda Daanieli üles-alla süles tassibki. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Keeni õpilane Jaagup Hinn abistab iga päev liikumispuudega poissi – ta viib koolikaaslase süles teisele korrusele. Tegu sai nüüd ka tunnustatud.

Päevakangelane, 190 sentimeetri pikkune ja äsja 8. klassi lõpetanud Jaagup on sõnaaher ja tagasihoidlik. «Vaja oli ja tuli ära teha. Ei oleks arvanudki, et sellest nii palju kära ja tähelepanu tuleb,» sõnas poiss tunnustuse kohta Valgamaalase reporterile tõsiselt. Nimelt tunnustati lastekaitsepäeval neid, kes panustanud laste heaolusse ja teiste hulgas pälvis autasu ka Jaagup.

«Jaagup ongi meil üks tubli ja töökas poiss, kuid väga tagasihoidlik. See, mis teeb, tuleb tal südamest ja sellest ta väga rääkida ei taha,» ütles kooli direktor Diana Sarapuu. Õpetaja Tiina Kukk, kelle ettepanekul kool noormehe kandidatuuri esitas, lisas, et noormees on tugev ja tark, kuid tihti mugavavõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles