Linnavalitsuses asus tööle noor spetsialist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga spordi- ja noorsoo spetsialist Marten Lombiots
Valga spordi- ja noorsoo spetsialist Marten Lombiots Foto: Hele Heletäht

Konkurss Valga linnavalitsuse spordi- ja noorsootöö spetsialisti ametikohale on lõppenud. 2. juunist töötab linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti koosseisus vanemspetsialistina Marten Lombiots, kelle tööülesanne on linna spordielu ja noorsootöö koordineerida ja arendada ning spordiklubisid, noorteühinguid ja noori nõustada.

Lombiots on sündinud 1990. aastal Tabiveres ning mõni aasta enne Valka asumist elanud Tartus, kus lõpetas Lähte ühisgümnaasiumi. Praegu omandab rakenduskõrgharidust Tartu Ülikooli Pärnu kolledžis ettevõtluse ja projektijuhtimise erialal, spetsialiseerudes spordikorraldajaks.

Lombiots on suur spordisõber ning kokkupuudet spordi ja noortega on tal olnud palju. Ta on harrastanud mitut spordiala ning korraldanud üritusi. Suurem kirg on tal korvpall.

«Valka tööle asudes soovin motiveerida noori tegutsema ja olema ettevõtlik, kuna nii teeme enda ja ka teiste elu siin paremaks. Ka spordivaldkonnas soovin tuua uusi ideid ning aidata kaasa Valga spordielu arengule,» ütles noor spetsialist.

Haridus- ja kultuuriameti juhataja Anneli Rantsi sõnul on Marten Lombiots avatud ja sõbralik noormees, kes on motiveeritud tegema spordi- ja noorsootööd. Tal on kogemused spordivõistluste korraldamises, millest tuntum on «Saadjärve karikas 2010». Tema aktiivsust näitab ameti juhataja sõnul, et ta on leidnud võistkondadele sponsoreid. Samas on ta Rantsi kinnitusel hea suhtleja ja leiab noortega kergesti kontakti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles