Märjaks saanud külastajad pettusid korraldajates

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Käisin ka ise laval asju kuivemaks tupsutamas, kogu meeskond tegi kõik võimaliku,» lausus kultuurikeskuse direktor Ülle Juht.
«Käisin ka ise laval asju kuivemaks tupsutamas, kogu meeskond tegi kõik võimaliku,» lausus kultuurikeskuse direktor Ülle Juht. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalase poole pöördus grupp reede õhtul Ivo Linna ja Rock Hoteli kontserdil käinud inimesi, kes kurtsid, et korraldajad jätsid publiku paduvihma kätte.

«Kõik oleks olnud ilus, kui kultuuri- ja huvialakeskuse juhtkonnal oleks olnud mõistvat, inimlikku suhtumist kontserdi külastajatesse seoses paduvihmaga,» kirjutas toimetusele ühise kirja grupp kontserdikülastajaid. Nad leidsid, et kontserti saanuks anda ka kultuurimaja fuajees või väikeses saalis, kui oli näha, et vihm järele ei anna.

«Seda ei toimunud ja olime sunnitud edasi-tagasi jooksma vihma eest varju, kuna vihmavari ei saanud paduvihmale vastu,» kirjutasid külastajad, kes olid osa 300st Ivo Linnat kuulama tulnud inimesest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles