Naerupallide metsarännakud said rahva lemmiku tiitli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaed Walko Naerupallide rühma õpetajad Margit Kits (vasakult) ning Ester Urbanik ja direktor Riina Vähi Tallinnas Keskkonnakäpa konkursi auhinda vastu võtmas.
Lasteaed Walko Naerupallide rühma õpetajad Margit Kits (vasakult) ning Ester Urbanik ja direktor Riina Vähi Tallinnas Keskkonnakäpa konkursi auhinda vastu võtmas. Foto: Indrek Arula

Keskkonnaameti korraldatud keskkonnasõbraliku haridustegevuse konkursil Keskkonnakäpp anti teisipäeval välja kokku 26 auhinda kuues kategoorias. Walko lasteaia Naerupallide rühma tegevus «Loodus räägib lugusid» pälvis õpilasrühmade kategoorias rahva lemmiku tiitli.

Tallinna reaalkoolis läbi viidud autasustamistseremoonial käisid Valgast Walko lasteaia õpetajad Margit Kits ja Ester Urbanik ning direktor Riina Vähi. Direktori sõnul oli üritus südamlik ja pidulik: keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus isiklikult andis käepigistusega üle kõigile tunnustatutele põneva puidust ja klaaskattega seinataldriku, millele graveeritud tegu ja tegijad.

«Kõigile anti lillede asemel ka potti kasvama pandud mustikataim, mille meie tunnustuse pälvinud õpetajad istutavad oma rühma platsile,» sõnas Vähi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles