Ühel kevadisel pärastlõunal seadsime fotograafiga sammud Valga linnapea Kalev Härgi kööki, et saada aimu, kas meeri tehtud toit ka süüa sünnib ning kuivõrd sina peal üks linnajuht üldse kokkamisega on.
Tellijale
Kuidas linnapea apsakast sündis ootamatult tõeline šedööver
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üldiselt armastab linnapea enda sõnul lihtsaid toite. «Kui restorani lähen, siis võib nautida ka peenemaid roogasid, aga kodus ma ei leia, et peaks toidu tegemisega liiga kaua vaeva nägema ja aega kulutama,» rääkis ta. Toit olgu tema sõnutsi lihtne, kiire, aga samas maitsev.