Lapselapse üllatuslaul tõi aukodanikule pisarad silma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linna uus aukodanik Aasa Põder tundis suurt rõõmu ja heameelt saadud aunimetuse ja Raemedali üle. Rahul oli ta ka sellega, et volikogu ühehäälselt tema kandidatuuri poolt hääletas.
Valga linna uus aukodanik Aasa Põder tundis suurt rõõmu ja heameelt saadud aunimetuse ja Raemedali üle. Rahul oli ta ka sellega, et volikogu ühehäälselt tema kandidatuuri poolt hääletas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linna sünnipäevakontserdiga sai kolmapäeval Jaani kirikus punkti Liivimaa festival. Selle käigus sai aukodaniku tiitli ja Raemedali kätte kauaaegne arst Aasa Põder.

Valgale elutööna osutatud väljapaistvate teenete eest andsid tiitli ja medali koos õnnitluste ning lillekimbuga Põdrale üle linnapea Kalev Härk ning volikogu esimees Ivar Unt.

«Kuigi Aasa Põder pole sündinud Valgas, vaid Hiiumaal, on ta juba 49 aastat töötanud siin arstina, jäädes ustavaks oma erialale. Ta on suutnud jätta meie südameisse oma jälje, saanud linlastele omaks inimeseks,» sõnas Unt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles