Veelauasõidu meistri­võistluste etappi saatsid viperused

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti lahtiste veelauasõidu meistrivõistluste esimene etapp
Eesti lahtiste veelauasõidu meistrivõistluste esimene etapp Foto: Hanna-Marta Lunge

Algselt üksnes laupäeval toimuma pidanud wakeboard’i- ehk veelauasõidu lahtiste Eesti meistrivõistluste esimene etapp Otepää Wakeparkis lükkus tehniliste probleemide tõttu lõpuks kahele päevale. Ajaloolise esimese etapi võitis üheksakordne «mitteametlik» Eesti meister Daniel Matsukevitš.

Kuigi veelauasõidu meistrivõistlusi on Eestis ka varem korraldatud, liideti sel aastal esmakordselt kõik spordialaga tegelevad klubid ühe katuse alla. Neljast osavõistlusest koosnevate Eesti meistrivõistluste peakorraldaja on vastloodud Eesti Veelaua ja Veesuusa Liit.

Laupäeval oli Ansomäe ja Väikse Munamäe vahel asetsevale järvele kogunenud sadakond vee- ja ekstreemspordi huvilist. Lisaks proffide võistlusele selgitati nädalavahetusel parimad ka juunioride, harrastajate ja naiste klassis. Boonusena peeti pühapäeval maha veerulavõistlus ning välja jagati ka parima triki auhind.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles