Triatlonistid panid ennast Pedeli ümbruses proovile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Start laste distantsile on antud. Vette sööstab 81 võistlejat.
Start laste distantsile on antud. Vette sööstab 81 võistlejat. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Möödunud nädalavahetusel peeti Valgas Pedeli paisjärve ümbruses maha Eesti ja Läti meistrivõistlused ning Eesti karikavõistluste teine etapp poolpikas triatlonis.

Valga-Valka Helen triatloni kahepäevasele võistlusele saabus üle 350 võistleja seitsmest riigist. Võistlejate hulgas on Valga triatlon saanud hea hinnangu ning on mitmel aastal tunnistatud parima karikaetapi vääriliseks. Esimesel päeval oli kaks eri distantsiga starti lastele, noortele, juunioridele ning harrastajatele. Teisel päeval asusid starti põhiklassi võistlejad ja veteranid.

Laupäevasele esimese distantsi starti tuli kokku 82 last. Võisteldi kolmes vanuseastmes, kavas oli 100 meetrit ujumist, viis kilomeetrit rattasõitu ning poolteist kilomeetrit jooksu. Teises stardis tulid rajale noored, juuniorid ja harrastajad – kokku 88 võistlejat. Nendel oli võistlusmaa juba pikem. Ujuda tuli 400 meetrit, sellele järgnes 15 kilomeetrit rattasõitu ja kolm kilomeetrit jooksmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles