Haige poisi pere saab varsti uue kodu võtmed kätte

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Seve Ehitus töömeestel on kibekiired tööpäevad. Kaido maja plaanitakse valmis saada juuni lõpuks.
AS Seve Ehitus töömeestel on kibekiired tööpäevad. Kaido maja plaanitakse valmis saada juuni lõpuks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ränka nahahaigust põdevale Valgamaa poisile Kaidole valmiva maja ehitus on juba lõppjärgus. Ehitajad plaanivad poisile ja tema vanaemale majavõtmed kätte anda juba juuni lõpupäevil.

Märtsis sihtasutuse TÜ Kliinikum eestvõttel ihtüoosihaigele Kaidole vannitoa ehituseks algatatud heategevusaktsioon leidis rahva hulgas nii suurt toetust, et laekunud raha eest sai võimalikuks ehitada täiesti uus maja. Neljapäeva pärastlõunal käisime fotograafiga Karula kandis majaehitust uudistamas. Üllatus oli suur, kui kohale jõudes nägime, et maja oli juba peaaegu valmis.

Moodulmaja, mida ehitab AS Seve Ehitus, oli juba katuse all ning parajasti askeldas seal hulk töömehi – käsil olid nii välis- kui sisetööd. «Meil on siin tööl praegu kuus ehitusmeest ja kaks maalrit. Teeme kuuri ja maja välistöid. Maalrid tegid majas hommikupoolikul tööd, nüüd peab värv veidi kuivama ja õhtupoolikul jätkavad,» selgitas firma töömees Kahro Pärn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles