Tänavakultuurifestival püüab kõrgemat taset

, Suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavakultuurifestival «Bash» pakub järgmisel nädalal tuhandetele noortele Viljandis võimaluse oma lemmiksportlastele kaasa elada.

Mullu 3000 inimest kokku toonud festival ei taha sel aastal suurendada võistlusalade arvu, vaid parandada nende kvaliteeti. Seetõttu on kavast kadunud nii mõnedki sündmused, mille vastu mullu huvi nappis.

«Bashi» korraldaja Kris Süld kinnitas, et kõik kulgeb plaanide kohaselt ja 25.–29. juunil tuleb Viljandisse umbes 450 noort tantsijat, trikiratturit, tõukeratturit, rulatajat, rulluisutajat ja pallurit, mis on mullusest 150 võrra enam. Kui kolmapäevast reedeni kestval eelnädalal osalejate enamik on Viljandist, siis laupäeval ja pühapäeval aset leidev pargivõistlus on rahvusvaheline ekstreemspordisündmus. Selle reedeni on võimalik end veel kõikidele aladele registreerida, ent võistkonnaaladele on vabade kohtade olemasolul võimalik end kirja panna ka järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles