Vana kortermaja sai uue hingamise

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KÜ Omand juhatuse liige Tiiu Püss on väga rahul ka rõdudega, mis on klaasitud ja kenasti korda tehtud. Lükandakendega rõdud on muutunud korterielanike lemmikpaigaks, kus hubane hommikuti kohvi juua või õhtuti lihtsalt Pedeli puhkealale avanevat vaadet nautida.
KÜ Omand juhatuse liige Tiiu Püss on väga rahul ka rõdudega, mis on klaasitud ja kenasti korda tehtud. Lükandakendega rõdud on muutunud korterielanike lemmikpaigaks, kus hubane hommikuti kohvi juua või õhtuti lihtsalt Pedeli puhkealale avanevat vaadet nautida. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas Tööstuse tänaval paistab silma beežides toonides ja klaasitud rõdudega kortermaja – ilus energiasäästlik hoone, mille elanikud on juba aasta jagu saanud rõõmustada vähenenud küttearvete üle.

Korteriühistu Omand juhatuse liikme Tiiu Püssi sõnul hakksid majaelanikud maja renoveerimise vajalikkuse üle arutlema 2012. aasta kevadel. «Käisin vaatamas KredExi toetusel kordatehtud kortermaju Otepääl, Elvas ja Valgas. Pidasime nõu asjatundjatega ja langetasimegi otsuse taotleda toetust maja kordategemiseks,» rääkis Püss.

Juulis valiti välja ehitajad, augustis esitas korteriühistu Kred­Exile toetusetaotluse, millele tuli oktoobris positiivne vastus ning novembris sõlmitigi laenuleping pangaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles