Otepääl vabaneb «huvitav ametikoht»

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäevasel istungil olid vallavanem Kuldar Veere (vasakul) ja vallavalitsuse liige Margit Prede heatujulised, kuigi nende päevad vallajuhtidena võivad olla loetud.
Neljapäevasel istungil olid vallavanem Kuldar Veere (vasakul) ja vallavalitsuse liige Margit Prede heatujulised, kuigi nende päevad vallajuhtidena võivad olla loetud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää saab suure tõenäosusega peagi uue vallavanema, sest järgmise vallavolikogu istungi päevakorrapunktiks kinnitati Kuldar Veere umbusaldamine. Vallavolikogu esimehe Jaanus Raidali ülesandeks määrati konkursi korras uue vallavanema leidmine.

Valimisliitude Otepää, Otepää Kodanik ja IRLi koalitsioon on juba mõnda aega käärinud. Raidali leerile ei anna rahu Veere sõlmitud käsunduslepingud valimisliidu Otepää kahe liikmega, kes olid riigikohtu otsusega sunnitud volikogust taanduma. Veeret häirib aga Raidali isik, kelle personaalküsimused varjutavad vallavalitsuse tööd.

Koalitsioonipartnerite kukepoks sundis tegudele volikogu opositsiooni. «Kui Veere ega Raidal ei tunnista oma viga, siis ei jäägi meil muud üle kui umbusaldada,» põhjendas reformierakondlane Aivar Nigol reedest avaldust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles