Välispraktika tõi üllatusi nii töö- kui kultuuririndelt

Dagny Viks
, dagny.viks@ajaleht.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa kutseõppekeskuse õppurid Davis Gailitis (vasakult), Olegs Matvijenko, Kati Põrk, Kert Kliimann, Riko Visnapuu, Annet Kaganovitš, Kelly Krull ja Lily Eelsaar saabusid välispraktikalt tagasi kodumaale positiivsete emotsioonide ja suure kogemustepagasiga.
Valgamaa kutseõppekeskuse õppurid Davis Gailitis (vasakult), Olegs Matvijenko, Kati Põrk, Kert Kliimann, Riko Visnapuu, Annet Kaganovitš, Kelly Krull ja Lily Eelsaar saabusid välispraktikalt tagasi kodumaale positiivsete emotsioonide ja suure kogemustepagasiga. Foto: Dagny Viks

«Mulle on kõik tuttavad öelnud, et Hispaaniast naasmise järel on minust saanud täiesti teine inimene,» rääkis päikselises Lõuna-Hispaanias Malagas praktikal olnud Kati Põrk oma elust pärast kodumaale tagasi tulemist.

Entusiasmist ja positiivset emotsioonidest pakatavad ka kõik teised sellel kevadel end nii erialaselt kui kultuuriliselt arendanud Valga kutseõppekeskuse õppurid.

Ligi kahe kuu pikkused välispraktikad on selleks kevadeks läbi, kuid uued oskused ja võõrsilt kaasa võetud mälestused ei kao kuhugi. Tublimad omandasid erialaste kogemuste kõrval ka esmased tõed kohalikes keeltes ning lõid sõprussuhteid kohalike ja töökaaslastega, sõlmisid tööalaseid sidemeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles