Taheva sanatoorium sai kvaliteedimärgi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SA Taheva Sanatoorium alustas tööd 2005. aastal kahe üksusega – lastekodu ja üldhooldekodu osakonnaga. Praegu pakub sanatoorium asendus-, turva- ja hooldekodu ning erihoolekande teenust ning on maakonnas ainus, kellel on sotsiaalteenuste kvaliteedimärk.
SA Taheva Sanatoorium alustas tööd 2005. aastal kahe üksusega – lastekodu ja üldhooldekodu osakonnaga. Praegu pakub sanatoorium asendus-, turva- ja hooldekodu ning erihoolekande teenust ning on maakonnas ainus, kellel on sotsiaalteenuste kvaliteedimärk. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Taheva sanatoorium sai eelmisel nädalal rõõmusõnumi. Nimelt omistati asutusele rahvusvaheline sertifikaat, mis kinnitab nende teenuste head kvaliteeti.

SA Taheva Sanatoorium nõukogu esimehe Monika Rogenbaumi sõnul saatis European Quality in Social Services (EQUASS) neile teate, milles kinnitatakse, et asutuse teenused vastavad kvaliteedimärgi saamiseks kehtestatud nõuetele. «Saime ka vastava sertifikaadi. Tegemist on sotsiaalvaldkonna teenuste kõrget kvaliteeti tõendava märgiga,» kinnitas nõukogu esimees.

«Oleme teadlikult valinud suuna tegeleda teenuste kvaliteedi juhtimisega. Soovime, et kõik meie kliendid ja kasvandikud saaksid siit abi, mis vastab just nende huvidele ja vajadustele. Teenuste kasutajatel, töötajatel ja huvigruppidel on võimalus arendustegevustes ja protsessides ise aktiivselt osaleda,» selgitas

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles