Hooldushaigla hädas sügelistega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga haigla
Valga haigla Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalase toimetusse laekus mureliku lugeja kaebus, kes väitis, et Valga hooldekodus kimbutavad kliente sügelised. Anonüümseks jääda soovinud inimene sõnas, et hooldekodu esimene korrus on sügelisi täis ning 200grammisest salvist ei jätku kõigile.

Valga haigla ravijuht Kristel Kivisild lükkas ümber väite, nagu oleks nakatunuid palju, kinnitades, et tegu on üksikjuhtumiga. «Mõistagi teeb haigla kõik, et haigused ei leviks ning saaksid välja ravitud. Paraku on probleem ka ravilolijate ravile allumine ehk teisisõnu ravisoostumus,» süüdistas Kivisild hoopis kliente.

«Arvestades kõikide klientide heaolu ning lähtudes infektsioonipõhimõtetest, on Valga haigla seni võimaldanud hooldekodu klientidele nakkushaiguste ravi tasuta. Oleme haigla poolt pakkunud klientidele ravi ning teavitusega püüdnud ka nende teadmisi nakkuse vältimiseks tõsta,» selgitas ravijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles