21aastaselt kaitseministri nõuandjaks

Dagny Viks
, dagny.viks@ajaleht.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvast pärit noormees Karl Kirt on vaatamata napile 21 eluaastale jõudnud kandideerida kohalike omavalitsuste valimistel, saanud Noorte Sotsiaaldemokraatide presidendiks ning on praegu nõuandja kaitseminister Sven Mikserile.
Tõrvast pärit noormees Karl Kirt on vaatamata napile 21 eluaastale jõudnud kandideerida kohalike omavalitsuste valimistel, saanud Noorte Sotsiaaldemokraatide presidendiks ning on praegu nõuandja kaitseminister Sven Mikserile. Foto: Erakogu

Kevadised uued tuuled Eesti Vabariigi valitsuses tõid kaasa uued väljakutsed ning sammud karjääriredelil Tõrvast pärit aktiivsele riigiteaduste tudengile Karl Kirdile. Karl on juba varasemast ajast silma paistnud poliitiliste ambitsioonide ja huvidega. Ametikoht kaitseminister Sven Mikseri nõunikuna pakub aga noormehele võimalust tõelist poliitikat seestpoolt näha, ennast tõestada ja proovile panna.

Telefonikõne, mis Karli ministri nõunikuks lennutas, tuli noormehele ootamatult. Ülikoolis tudeeriv mees oli tollel hetkel koolis loengus. «See oli vist neljapäevane päev ning mõtlemisaega mulle eriti ei jäetud. Juba pühapäeval pidin minema ministriga tööasjus kohtuma,» rääkis noormees, kuidas otsus tööle asuda tuli langetada põhimõtteliselt silmapilkselt.

Karl tunnistab, et kõne võttis esialgu jalad värisema küll, kuid otsus pakutud ametikoht vastu võtta tuli suhteliselt kergelt. «Tegemist oli lihtsalt sellise pakkumisega, millest loobuda väga ei saa,» on Karl rahul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles