Vanahärra sai kalmistul hingevapustuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Just selline pilt avanes Kaarel Rooväljale, kui ta Laatre kalmistul prügi viimast tulles oma hauaplatsile tagasi jõudis. Trimmerimees oli jõudnud maha niita hulga sõnajalgu.
Just selline pilt avanes Kaarel Rooväljale, kui ta Laatre kalmistul prügi viimast tulles oma hauaplatsile tagasi jõudis. Trimmerimees oli jõudnud maha niita hulga sõnajalgu. Foto: Erakogu

Valgamaalase poole pöördus Tõlliste valla elanik Kaarel Rooväli, keda pahandas vahejuhtum Laatre kalmistul, kus heakorratööde käigus läksid trimmeri saagiks tema vanemate haual kasvanud sõnajalad.

Vanahärra käis eelmisel laupäeval Laatre esimesel kalmistul korrastamas hauaplatsi, kus puhkavad tema ema ja isa. Platsil kasvavad juba mitukümmend aastat sõnajalad, mis just metsa ja loodust armastanud isa mälestuseks sinna istutatud.

Mees riisus ja rohis, korjas kokku kalmule kukkunud puuoksad ja viis prahi käruga prügimäele. Sealt tagasi tulles sai ta tõelise šoki osaliseks, kui nägi, kuidas töömees trimmeriga tema platsil sõnajalgu niitis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles