Modelliks pürgijad üllatasid žüriid loomuliku ande ja julgusega

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Žüriiliikmed Oliver Muraveiski (vasakult), Anastassia Balak ja Aivo Spitšonok vaatasid modellikandidaadid professionaalse pilguga üle.
Žüriiliikmed Oliver Muraveiski (vasakult), Anastassia Balak ja Aivo Spitšonok vaatasid modellikandidaadid professionaalse pilguga üle. Foto: Dagny Viks / Valgamaalane

Saatesarja «Eesti tippmodell» žürii võttis noori modelliks pürgijaid Valgamaalt pühapäeval maakonna kultuurikeskuses vastu julgustavate sõnadega. Toetav oli ka hinnang ja tagasiside.

Pühapäeva vihmasel hommikupoolikul ootasid saatesarja tegijad Valga kultuurikeskusesse modelliametist unistajaid. Juba paar päeva varem tunnistas saate produtsent Aivo Spitšonok Valgamaalasele, et väikestes kohtades nagu Valga on tüdrukute jaoks keeruline võtta vastu otsust osaleda teleprojektides, kuna kõik tunnevad kõiki ning saatega kaasnev tähelepanu ja võimalik kuulsus võib noori kohutada.

Siiski saab Valgamaa tunda uhkust kolme sihvaka ja julge neiu üle, kes hirmudele vastu astusid ning oma oskusi saatetiimi ees proovile panid. Žürii jäi kohale tulnud kandidaatidega igati rahule. «Tüdrukutel oli üllatavalt palju potentsiaali,» rõõmustas žürii liige Oliver Muraveiski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles