Viljandis püstitati uus Eesti noorsoo rekord

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Laanmäe.
Tanel Laanmäe. Foto: Tairo Lutter

Teisipäeval peeti Viljandi staadionil maha 39. Valter Kalami mälestusvõistlused. Võistlemas olid ka Tõrva noormehed Tanel Laanmäe ja Magnus Kirt.

Meeste 100 ja 200 meetri jooksudes oli teistest üle sprinter Marek Niit. 2000 meetri jooksus läks võit lätlasele Dmitrijs Jurkevicsile, kuid väga hea jooksu tegi ka teiseks jäänud Andi Noot, püstitades uue Eesti noorsoo rekordi tulemusega 5.10,41.

Meeste kettaheites võitis Gerd Kanter Märt Israeli ning Christoph Hartingi ees. Hästi tasavägiseks kujunes meeste odavise. Võistluse võitis lätlane Ainars Kovals 80.31ga. Temast napi 14 sentimeetri kaugusele jäi Tanel Laanmäe. Järgnesid Risto Mätas ning Magnus Kirt.

Naiste 100 meetri jooksu võitis Ksenija Balta, 200 meetri jooksu aga Karmen Veerme. 1000 meetri jooksus oli teistest üle leedulanna Banga Balnaite. Kõrgushüppes oli võidukas Anna Iljuštšenko ja kaugushüppes Lauma Griva Lätist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles