Stuudio Joy naasis Valgevenest toredate emotsioonidega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joy Samsaara lauljad ja naiste tantsurühm osalesid nädalavahetusel 21. rahvusvahelisel laulu- ja tantsufestivalil Dubrovnos. Kaamera jäädvustas hetke, kus valgalased on koos võõrustajate, Valgevene rahvatantsijatega.
Stuudio Joy Samsaara lauljad ja naiste tantsurühm osalesid nädalavahetusel 21. rahvusvahelisel laulu- ja tantsufestivalil Dubrovnos. Kaamera jäädvustas hetke, kus valgalased on koos võõrustajate, Valgevene rahvatantsijatega. Foto: Erakogu

Valga stuudio Joy ansambel Samsaara ja naiste tantsurühm viibisid nädalavahetusel Valgevenes rahvusvahelisel festivalil. Koju naasti positiivsete emotsioonide ja vapustavate muljetega.

Stuudio Joy juhi Marina Jerjomina sõnul osales stuudio festivalil kolmandat korda. 21. rahvusvaheline tantsu- ja muusikafestival leidis aset 27.–29. juunil Vitsebski oblastis asuvas Dubrovno linnas, mis samal ajal pidas linna 621. sünnipäeva.

Osales kaheksa riiki, lisaks Eestile Slovakkia, Moldova, Läti, Leedu, Ukraina, Venemaa ja Valgevene. Poola ja Rumeenia loobusid viimastel minutitel. Festivalil astus publiku ette 21 laulu- ja tantsukollektiivi. Osalejaid oli kokku üle kahe tuhande.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles