Suurpeol osaleb Valgamaalt üle 900 laulja ja tantsija

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ei tuul ega tihe vihmasadu ole suutnud tantsijate tuju rikkuda. Pealinnas tehakse agarasti tantsuproove ning laste tuju on endiselt rõõmus. Valgamaalt osaleb tantsupeol 23 tantsurühma.
Ei tuul ega tihe vihmasadu ole suutnud tantsijate tuju rikkuda. Pealinnas tehakse agarasti tantsuproove ning laste tuju on endiselt rõõmus. Valgamaalt osaleb tantsupeol 23 tantsurühma. Foto: Timo Arbeiter / Valgamaalane

Nädala algul sõitsid Valgamaalt pealinna 23 tantsurühma ligi 300 tantsijaga, kes on vihma kiuste juba mitu päeva agaralt proove teinud. Enamik lauljaid asub teele homme.

Kuigi ilmataat viskab tantsupeolistele kaikaid kodaratesse, ei lase tantsijad end häirida ja proovid käivad pealinna staadionitel täie hooga. Homme kell kuus antakse avastart tantsupeo pidustustele, mis saavad jätku laupäeval ja pühapäeval kontsertetendusega.

Tantse on lihvitud eri liikide kaupa pealinna seitsmel väljakul. Alates tänasest on proovid Kalevi keskstaadionil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles