Depoo uus omanik lubab töö jätku

, Valgamaalase ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga depoo pesutsehh.lubagi. Linnas pole tunda ka vänget haisu. Ühe õnnetus on teiste õnn.
Valga depoo pesutsehh.lubagi. Linnas pole tunda ka vänget haisu. Ühe õnnetus on teiste õnn. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Aktsiaseltsile Russian Estonian Rail Service (RERS) kuulunud ASi Valga Depoo uueks omanikuks sai Oleg Ossinovski firma Skinest Rail. Uus juhatus lubab, et töökohad säilivad ja töö jätkub.

Äsja ASi Valga Depoo juhatuse liikmeks kinnitatud Aleksandr Golubnitš sõnas, et uus omanik teeb kõik selleks, et kindlustada depoo töötajatele tööpõld ning viia ettevõtte töötulemused uuele tasemele. "Praegu on firma kollektiivpuhkusel ning uue omaniku käe all alustatakse tööga juuli lõpus,« nentis juhatuse liige.

Raudteeveeremi remondiga tegeleva Valga Depoo endine tegevjuht Jevgeni Gontšarenko avaldas heameelt, et depoo sai uue omaniku. Tema kui firma kauaaegse töötaja soov on, et depoo ka edaspidi eksisteeriks ning rahval oleks tööd. Ta loodab, et uus omanik selle ka kindlustab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles