Vallavanema umbusaldamine tekitas erakordse patiseisu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldar Veere toimetas eile keskpäeval veel vallavanema kabinetis. Pildil näitab ta vallavolikogu koosoleku protokolle, millel lasub võltsingukahtlus.
Kuldar Veere toimetas eile keskpäeval veel vallavanema kabinetis. Pildil näitab ta vallavolikogu koosoleku protokolle, millel lasub võltsingukahtlus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Võimukemplus Otepääl viis neljapäeval vallavanema toolilt Kuldar Veere.

Umbusalduse osaliseks saanud vallavanem ise on veendunud, et neljapäevase erakorralise volikogu istungi otsused on õigustühised, sest selle kutsus kokku ametlikult puhkusel viibiv Jaanus Raidal. Tagatipuks ei soovi vallavanema kohusetäitjaks määratud Ülle Veeroja väidetavalt sellele ametikohale asuda.

Istungi kutsus volikogu esimees Jaanus Raidal kokku, sest neli volikogu liiget olid talle selleks ettepaneku teinud. 15 vallavolikogu liikmest viibis kohal kaheksa, mis oli täpselt vajalik arv vallavanema umbusaldusavalduse menetlemiseks. Kohal olid Jaanus Raidal ja Rein Vikard valimisliidust Otepää; Siim Kalda, Martin Teder ja Tanel Ojaste valimisliidust Meie Kodu ning Aivar Nigol, Merlin Müür ja Külli Uibo Reformierakonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles