Palupera mõisas vaimustas rahvast india tants

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsutrupp Mathilde esinemas.
Tantsutrupp Mathilde esinemas. Foto: Terje Korss

Külastusmängu "Unustatud mõisad" käigus esinesid täna Palupera mõisas tantsijad eksootilise tantsukavaga. Ürituse korraldaja Svetlana Variku sõnas, et eelkõige tekitas külastajates vaimustust india tants, millega mitmed pealtvaatajad tutvusid esmakordselt.

Külastuspäev algas juba hommikul, kui mõisahoones pakuti külastajatele võimalust teha giidiga tuur. Lisaks tuurile oli võimalik osaleda sõle tegemise töötoas, mis jätkub ka pühapäeval. Huvilistele oli avatud ka näitus "Vanaemade ja vanavanaemade näputöö".

Päeva jooksul külastas mõisa üle neljakümne inimese peamiselt naabermaakondadest. "Enamik külalisi oli Tartu ja Jõgeva lähedalt," kinnitas Variku. Kui hommik oli mõisas veel vaikne, siis pärastlõunal oli sagimist juba küllaga. Kell kolm esines ettekandega kohalik tantsurühm Mathilde, neile järgnesid kõhutantsijate trupp Marabella ning eksootikat lisas india tantsu esitlenud Otepää naine. Arvukas vaatajaskond oli etteastest vaimustunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles