Intervjuu: Tšellist Pärt Tarvas: muusikuametiga käib kaasas hea hulk edevust

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšellokvatrett C-Jam pakub kuulajatele üllatavaid muusikaelamusi. Klassikalistel keelpillidel kõlavad tuntumad lood pop- ja rokkmuusika paremikust.
Tšellokvatrett C-Jam pakub kuulajatele üllatavaid muusikaelamusi. Klassikalistel keelpillidel kõlavad tuntumad lood pop- ja rokkmuusika paremikust. Foto: Dagny Viks / Valgamaalane

Nädalavahetusel väisas Valgamaad tšellokvartett C-Jam, kelle liikmed Pärt Tarvas, Levi-Danel Mägila, Margus Uus ja Andreas Lend võlusid oma pillidest välja haaravaid seadeid pop- ja rokkmuusikaklassikast. Äratundmisrõõmu said tunda nii Led Zeppelini, Michael Jacksoni, Queeni kui ka paljude teiste kuulsuste austajad. Kvartetist neljandiku moodustav Pärt Tarvas oli lahkelt nõus avama omapärase ansambli minevikuseiku ja hingeelu.

C-Jam tähistab tänavu kümnendat tegutsemisaastat. Kuidas te seda kümnendit iseloomustaksite?

«Väga töised aastad. Suur hulk kontserte on selle aja sisse mahtunud, tööd on kõvasti tehtud, neli plaati välja antud. Lugematul arvul on olnud igasuguseid koolikontserte, tavalisi kontserte, muid üritusi ja isegi välissõite. Väga paljud tööd on tehtud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles