Värsked rannakohviku pidajad rõhuvad maitsele ja miljööle

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohviku omanikud Gunnar Laak ja Kristi Napast rõõmustavad, et juba esimeste päevadega on tõrvakad vastavatud söögikohta tee leidnud.
Kohviku omanikud Gunnar Laak ja Kristi Napast rõõmustavad, et juba esimeste päevadega on tõrvakad vastavatud söögikohta tee leidnud. Foto: Ülla Tamm

Tõrvas Riiska järve ääres saavad suvitajad eelmisest nädalast lisaks ujumisele ja päevitamisele ka pisikeses rannakohvikus keha kinnitada. Kohvikupidajad mõlgutavad mõtteid siseruumide avamisest.

Grillkohvik-suveterrass Supelung on omanik Gunnar Laagi sõnul tema ja elukaaslase Kristi Napasti ühine ettevõtmine, millesse on kaasatud kogu nende sõprusringkond.

Mõte rajada idülliline rannakohvik tekkis mehe sõnul üsnagi ootamatult ja oli loogiline jätk järveäärse maja ostule. «Kui me siia selle maja hankisime, ei olnud meil esialgu kummalgi plaanis Tõrva elama kolida,» rääkis Laak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles