Täna stardib Lõuna-Eesti teedel maailmatasemel võidusõit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavusel Rally Estonial on võistlemas üle 150 auto, mis kihutavad võidu Tartu-, Valga-, Põlva- ja Võrumaa kruusateedel.
Tänavusel Rally Estonial on võistlemas üle 150 auto, mis kihutavad võidu Tartu-, Valga-, Põlva- ja Võrumaa kruusateedel. Foto: Timo Arbeiter / Valgamaalane

Selle aasta Baltikumi autospordi suursündmus auto24 Rally Estonia algab juba täna Otepää lähedal kvalifikatsioonikatsega. Sellele järgneb Tartu kesklinnas stardikohtade valik.

Tänavune auto24 Rally Estonia kestab 17.–19. juulini ja see on lisaks rahvusvahelise autospordiliidu (FIA) Euroopa autoralli meistrivõistluste (ERC) etapile FIA Historic-autode Euroopa meistrivõistluste etapp, samas ka Eesti autoralli meistrivõistluste etapp.

FIA ERC etapi nimekirjas on kokku 65 meeskonda, esimesena on kirjas Ott Tänak ning Raigo Mõlder. Ralli organisaatorid ja sarja korraldaja Eurosport Events koostasid üheskoos nimekirja eelistatud sõitjatest, kes sõidavad täna kvalifikatsioonikatse ja valivad selle tulemuste alusel endale stardikohad reedesele rallipäevale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles