Valgast tuule tiibadesse saanud Karmen Rõivassepp on oma valikutega rahul

, Valgamaalase ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga neiu Karmen Rõivassepp leiab oma kiirete tegemiste kõrvalt harva aega põigata ka oma kodukanti Valga linna, kus teda ootamas pere ja vanad sõbrad-tuttavad.
Valga neiu Karmen Rõivassepp leiab oma kiirete tegemiste kõrvalt harva aega põigata ka oma kodukanti Valga linna, kus teda ootamas pere ja vanad sõbrad-tuttavad. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Juunis Taanis Aarhusi muusikakooli lõpetanud Valga neiu Karmen Rõivassepp leidis mahti viibida paar nädalat kodulinnas, kus ta astus üles ka võidupäeva auks korraldatud kontserdil Valga linnapargis. Septembrist siirdub neiu aga uuesti Taanimaale – tööle lauluõpetajana.

Karmeni sõnul on kodupubliku ees alati kõige keerulisem üles astuda. «Tore oli üle tüki aja kodulinnas esineda. Seekord laulsin tuntud poplaule, kuid veidi kahju on, et ei saanud kodupubliku ette tulla muusikaga, mida ise loon ja Taanis esitan.»

Repertuaar koosneb tal endakirjutatud heliloomingust ja lood on džässivallast. «Valga inimesed pole mind džässilauljana kuulnud ja oleksin väga tahtnud teada, kuidas nad mu vastu oleksid võtnud, kui seda stiili esitan,» sõnas Karmen. Küll tuleb ehk peagi ka aeg, kui ta Valga publiku ees saab oma loomingut laulda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles