Peagi saab järvel ekstreemsporti teha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi eelmisel nädalal käisid veepargi ehitustööd veel täie hooga, saavad ekstreemspordihuvilised juba õige varsti üle Riiska järve tuisata.
Kuigi eelmisel nädalal käisid veepargi ehitustööd veel täie hooga, saavad ekstreemspordihuvilised juba õige varsti üle Riiska järve tuisata. Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Nii Tõrva elanikud kui ka läbisõitjad on küllap märganud ehitustöid ja askeldamist Riiska järve ääres. Tõrva juurtega ettevõtja Elvis Andersoo eestvõttel rajatakse sinna kaabliparki ning töö on lõppjärgus.

«Pargi rajamine kulgeb hoogsasti. Rada on sõiduvalmis ja algas testperiood,» sõnas Andersoo. Kõigile ekstreemspordihuvilistele peaks sõiduvõimalus avanema aga juba järgmisel nädalal.

Lisaks huvile ekstreemspordi vastu ajendas meest kaabliparki just Tõrva rajama ka soov midagi toredat oma sünnilinna heaks ära teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles