Ühendnaiskond jäi medalimängudelt kõrvale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Expert liiga põhiturniiri üheksandas voorus saavutas Tartu SK10 / Valga Warriori ühendnaiskond võidu FC Nõmme Kalju naiskonna üle. Pilt on Illustratiivne
Expert liiga põhiturniiri üheksandas voorus saavutas Tartu SK10 / Valga Warriori ühendnaiskond võidu FC Nõmme Kalju naiskonna üle. Pilt on Illustratiivne Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Naiste jalgpalli Expert liiga kaheringilise põhiturniiri eelviimases, üheksandas voorus saavutas Tartu SK10 / Valga Warriori ühendnaiskond võidu FC Nõmme Kalju naiskonna üle.

Kuigi mõlemal naiskonnal on pidada veel üks kohtumine, on liigatabeli viies koht Tartu SK10 / Valga Warriori ühendnaiskonnal kindlustatud. 21. juulil kohtuvad Levadia ja Tammeka ning 23. juulil Flora ja Pärnu JK. Põhiturniiri viimane mäng Tartu SK10 / Valga Warriori ühendnaiskonnal on 26. juulil Kambjas Tallinna FC Floraga.

Pärast põhiturniiri lõppu jätkavad neli paremat mänge medalitele. FC Nõmme Kalju ja Tartu SK10 / Valga Warrior aga hakkavad mängima Expert liiga üleminekuturniiril koos esiliigas 1.–4. koha saavutanud võistkondadega. Peetakse üheringiline üleminekuturniir, mille kaks paremat jätkavad uuel hooajal Expert liigas.

Liigatabelit juhib Pärnu JK naiskond. Järgnevad Tallinna FC Levadia ning Tallinna FC Flora.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles