Õhus on järgmise bussiliini kadumine

, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kommertsliinid surevad tasapisi välja. Sebe pani juuli alguses ühe liini kinni, ilmselt läheb samamoodi ka ühe Taisto omaga.
Kommertsliinid surevad tasapisi välja. Sebe pani juuli alguses ühe liini kinni, ilmselt läheb samamoodi ka ühe Taisto omaga. Foto: Jüri Rüsülainen / Valgamaalane

Juba jaanuaris rääkis bussifirma Taisto esindaja, et mõni nende liinidest võib kinni minna, sest nad kaotavad Elronile reisijaid. Nüüd on see soov teele läinud.

Taisto esitas maanteeametile taotluse loobuda ühest Viljandi–Tallinna–Viljandi ja ühest Valga–Tallinna–Valga liiniringist, kus nii Valga kui Viljandi reisijad saavad ka rongiga sõita. Sel juhul kannatavad aga eriti Tõrva ja Karksi-Nuia inimesed, kellel pole raudteed läheduses. Kui Tallinna–Valga–Tallinna bussiliiniring kaob, jääb tööta ka kaks bussijuhti.

Viimati vähendas Sebe tütarettevõte Eesti Buss OÜ juuli algusest väljumiste hulka kiirliinil Tallinn–Mäo–Võhma–Viljandi–Karksi-Nuia–Tõrva–Valga. Ära jäi väljumine Tallinnast kell seitse hommikul ja Valgast kell 13. Ka Sebe põhjendas seda reisijate vähesusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles